Vi följer inte jantelagen! Så 1o1.se reser sig över alla andra företag på marknaden som exceptionellt sällsynt mest kompletta hosting företag, där vi erbjuder väldigt mycket produkter såsom ett ovanligt stort utbud på dedikerade servrar till väldigt bra priser och mycket mer. Vi har många års ledande erfarenhet med globala företag av alla storlekar och har byggt upp en rikedom av webbhotell kompetens som sätter oss lite över över andra webbhotell företag i denna tid. 1o1.se är ett företag som du kan lita på för allt inom hosting. Med 24 timmars support och pengarna tillbaka garanti finns det ingen anledning att inte registrera dig idag!

1o1.se Domäner och Webbhotell Datacenter

Gratis Domän Namn

Som allra bästa hosting provider så inkluderar vi en gratis registrering av domännamn / överföring med alla våra webbhotell planer. Domännamnet som medföljer webbhotellet är din för alltid.

99.9% Uptid Garanti

Vi erbjuder en 99,9% upptid med alla våra planer som övervakas av tillförlitliga utomstående företag. Oavsett om det är dag eller natt, kan du vara säker på att din webbplats är säker i våra professionella händer.

Disk Utrymme & Trafik

Eftersom vi är framträdande i vår hosting service, så att du kan få enorma lagringsutrymme för dina filer. Vi erbjuder flera olika förvaringsmöjligheter.

30 Dagar Pengarna Tillbaka Garanti

Vi ger dig 30-dagars pengarna tillbaka garanti där du kan få tillbaka dina pengar i sin helhet inom en månad från det att du registrerade dig utan frågor.

24/7 Support

Våra experter är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, via telefon eller chatt eller email när du behöver hjälp, Oavsett om du behöver hjälp med server, registrering av domäner, överföra domänen och webbplatser, hosting relaterade frågor, till kontrollpanelen eller vägledning så är vi här för att hjälpa dig!

Flera tjänster som passar varje budget

Vi har rätt webbhotell plan för dig, oavsett om du driver ett stort företag i företags hus eller funderar på att fixa din första Wordpress blogg. Vi har en plan som är rätt för dig!

cPanel - Fler Språks - Kontrollpanelen

Vi erbjuder en flerspråkig, användarvänlig kontrollpanel som heter cPanel. språk som stöds är engelska, portugisiska, franska, holländska, norska, spanska, tyska, ryska, ukrainska och bulgarisk.

Förinstallerade Scripts

Förinstallerade skript gör livet mycket enklare genom att låta dig installera alla populära program / programvara utan någon hosting kunskap. Oavsett om du vill starta en hemsida, blogg, forum eller webbutik på ett klick, har script installeraren rätt programvara för dina behov. Från Wordpress till Zen Cart, vi har allt!

Vårt team

Möt vårt team

Suzanne Ranstad
Suzanne Ranstad
Vice VD
Jerry Linde
Jerry Linde
VD Ägare
Saga Huss
Saga Huss
Kund Service
Jenny Bengtsson
Jenny Bengtsson
Webb Ansvarig
 

Vårt uppdrag

Som ett växande företag har vi följande mål

Säkerhet
Säkerhet
Vi lägger mycket fokus på att säkra våra servrar och använder den senaste och bästa brandväggs tekniken.
Service
Service
Vi kommer att fortsätta att leverera tjänster av hög kvalitet som gör att din online-verksamhet ska fungera väl.
Norden
Norden
Vi har kunder i hela Norden, Danmark, Finland, Sverige, Norge och Island
Personal
Personal
Vi anställer bara kunnig personal för att se till att dina supportfrågor behandlas professionellt.